Vårstädningen 24 april 2021

I en kall nordanvind, både märg och ben blev djupfrysta, så genomfördes årets vårstädning. 38 medlemmar markerade sin närvaro på listan, en god anslutning i våra ögon. Många hade även städat på andra dagar, inte minst beroende på respekt för corona-restriktionerna. Det är resultatet som räknas, och vi kan konstatera att området nu är redo för att klä sig i sommarskruden.
Inga-Lill i 8A öppnade på eget initiativ förtjänstfullt ett litet corona-säkrat utekafé, ett uppskattat inslag i kylan. 
Tack
Styrelsen

 

Kallelsen

Till alla i vår förening!

Då var det dags för oss att vårstäda i vårt område den 24/4. Men med tanke på den stora smittspridningen kommer vi, precis som för ett år sedan, inte att ha den traditionella korv- och kaffeserveringen efter välförrättat värv. Förhoppningsvis kan vi återgå till mer normala rutiner inför höstens städdag.

Redskap och plastsäckar kommer att finnas framplockade under hela dagen på parkeringen vid infarten, med början kl. 10:00. Här kommer som vanligt en container att finnas för trädgårdsavfallet. Kom ihåg att säckar måste tömmas! Det finns lite jord kvar sedan tidigare (bredvid infarten vid hus 10) så vi beställer inte någon ny jord denna gång. Namnlistor att fyllas i och listor på saker att göra kommer att finnas i sophus 1.

Hoppas att så många som möjligt kan avsätta en stund under dagen för att göra vårt härliga område vårfint! Håll avstånd och använd gärna handskar vid hantering av redskapen. Handsprit kommer att finna i sophus 1. Vi hoppas på en fin dag under corona-ansvar.

För styrelsen

Jan Broman