Höststädning 16 oktober 2021!

Nu är vårt fina område ännu vackrare! Höststädningen är genomförd.

Styrelsen hade beställt 3 saker inför höststädningen; en container, ett vackert väder, och många medlemmar. Och ibland blir det bara full pott!

I ett fantastiskt fint höstväder så bidrog drygt 40 personer till att fylla containern med löv och annat trädgårdsavfall. Dessutom så gjordes grusgångar, planteringar m.m. iordning. Efter väl utfört arbete så bjöds vi på grillad korv och läsk alternativt öl. Inga-Lills kaffeshop var öppen även detta år, förstärkt med gott kaffebröd från olika ugnar.

Styrelsen tackar alla för er insats! Det är en imponerande uppslutning kring våra städddagar, något andra föreningar säkert kan vara förundrade och kanske lite avundsjuka över.

Styrelsen 

________________________________________________________________________________________________________

2021-10-09
Utöver det som står nedan så kommer vi eventuell att behöva återkomma med speciella åtgärder vi behöver göra innan vintern. Om inte tidigare så informerar vi om det vid samlingen den 16/10.  

  • Notera ditt namn när du kommer till samlingplatsen vid sophus 1.
  • Vid gästparkeringen vid sophus 1 så kommer det att stå en container där enbart trädgårdsavfall, ris, kvistar o dyl får kastas. Plastsäckar och t ex plastkrukor får inte kastas i containern.
  • Trädgårdsredskap ställs ut vid samlingsplatsen.
  • I första hand ska gemensamma områden städas och göras fina. Skötselområden ska naturligtvis också hanteras. Passa på då det finns en container att använda.
  • Föreningens trädgårdsmöbler ska ställas in i därför avsett förråd.