Höstens städdag är genomförd

Lördagen den 22 oktober 2022 kl 10.00 så träffades dryg 40 personer för att "städa av" vårt fina område. Ingen blåst eller regn störde arbetet. Kent (6B) hade förberett genom att klippa ner häckar och blåsa ihop löv. Det underlättade! Styrelsen hade satt fokus på slyröjning i slänten ned mot Strandängsvägen då det är en kostsam aktivitet att leja ut. Förväntan var inte att det skulle bli helt färdigt men de som slet med buskar och kvistar hann väldigt långt. Kanske en kommande aktivitet för någon/några som känner för lite backträning med kvalitet.

Efter utfört dagsverke så dukade Inga-Lill (8A), Annelie (2D) och Annika (6C) upp bordet med grillad korv och kaffe med bröd. En sedvanligt trivsam stund för samvaro. Tack samtliga som bidragit till att göra dagen effektiv och trevlig!

Styrelsen 

                                                             

Lördagen den 22 oktober så ska vårt område göras fint inför vintern. Som vanligt så träffas vi vid sophus 1 klockan 10.00 där det ställs upp en container. Korv kommer att grillas och serveras då vi är klara med jobbet. Våra stora kostnader är räntor, energiförbrukningen samt trädgårdsskötseln. De två förstnämnda är inte så lätta att påverka just nu men den sista kan vi själva styra till viss del. Ju fler vi är som hjälps år att sköta våra grönområden, ju mindre pengar behöver vi lägga på externa resurser. Vi kan t ex spara en hel del genom att röja sly själva. Ni får mer info på städdagen. Och vi hoppas att vi går "man ur huse" den 22 oktober!.

Styrelsen